Om oss

Oslo Byggentreprenør AS ble etablert i 1989 og arbeider innenfor nybygg, vedlikehold og rehabilitering primært i Oslo og Akershus.

Vår kundemasse består i hovedsak av faste private kunder, eiendomsforvaltere og boligbyggelag samt offentlige byggherrer innen kommunal og statlig sektor.

Vi utfører ulike oppdrag av ulik størrelse for våre kunder, og opplever ofte at oppdragsgiverne kommer tilbake til oss for å få utført nye oppdrag. Dette bidrar til en stabil drift som er mindre avhengig av konjunkturer i markedet generelt. Oslo Byggentreprenør AS er i dag et selskap med solid økonomi.

Vår driftsfilosofi er å følge kunden fremfor oppdrag av en spesiell art. Dette skaper en gjensidig tillit og trygghet for begge parter.
For å lykkes i dette søker vi å gjennomføre prosjektene i størst mulig grad med egne ressurser og ansatte slik at usikkerhet reduseres til et minimum. Vi har i dag et profesjonelt faglig miljø, godt arbeidsmiljø og stor entusiasme.

Selskapet har sentral godkjenning og er godkjent for ansvarsrett. I tillegg til våre faste håndverkere samarbeider vi tett med utvalgte underleverandører, arkitekter, interiørarkitekter og konsulenter.

Mer om oss, se link (Artikkel fra MESTERN 03/2022): MESTERN322-OBE

 

 

mester           sentralgodkjenning           våtrom1           Print